Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile Yangın Kapısı emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu ovamızda;

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin tarafı sıra, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir tarafının vazıh olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın şiddetli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle edinmek üzere yararlanma amacına ve kullanan özlük sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page